Elke gift telt

PSC Open Huis organiseert maandelijks tal van activiteiten en we willen ervoor zorgen dat iedereen kan meedoen, ongeacht hun budget. Daarom proberen we zoveel mogelijk activiteiten gratis aan te bieden. Wanneer gratis niet lukt, houden we de deelnameprijs zo laag mogelijk.
Naast onze maandelijkse activiteiten, gaan we ook ieder jaar met onze deelnemers op weekend en sluiten we het jaar af met een heus kerstdiner met cadeautjes. Op die manier willen we onze deelnemers, waarvan velen ook vrijwilliger zijn bij PSC Open Huis, extra bedanken voor hun inzet.
Bovendien geloven wij er bij het PSC Open Huis in dat we vanuit en met behulp van de (armoede-)ervaring van onze deelnemers bepaalde thema's onder de aandacht kunnen brengen, kunnen aankaarten en verandering in gang kunnnen zetten. Zo werkten we samen met onze deelnemers aan het Dossier Eenzaamheid en geven wij vormingen over meerdere thema's.
Om dit alles te kunnen blijven verderdoen, om onze werking verder uit te breiden en te ontwikkelen en om alles draaiende te kunnen houden, is er geld nodig. Gelukkig krijgen we regelmatig subsidies, maar helaas is dat vaak niet genoeg om te kunnen blijven doen wat we doen. Daarom is iedere gift, hoe klein ook, meer dan welkom.
Wil je ons een duwtje in de rug geven of een specifiek onderdeel van onze werking steunen?
Maak je gift over op het rekeningnummer van het Netwerk Tegen Armoede: BE86 8939 4407 0450 met als mededeling 'PSC Open Huis/104'. Vergeet deze mededeling niet, want zonder deze mededeling komen de giften helaas niet bij ons terecht.
Als je een gift doet voor een specifiek onderdeel van onze werking, kan je ons dit best via mail of telefoon even laten weten. Door de verplichte algemene mededeling bij de overschrijving weten we niet waarvoor jouw gift bestemd is.
Alleen giften boven 40 euro per kalenderjaar die gestort zijn op dit rekeningnummer zijn fiscaal aftrekbaar. Het Netwerk Tegen Armoede levert voor die giften een fiscaal attest af.
Meer info of hulp nodig?
Neem gerust contact op met Eric: +32 476 88 34 97 of openhuis@psc-antwerpen.be.
Giften voor PSC Open Huis
kan je storten op het rekeningnummer van
het Netwerk Tegen Armoede:
BE86 8939 4407 0450
Met mededeling:
'PSC-Open Huis/104'

Dank je wel voor al je steun!