PSC Open Huis organiseert iedere maand verschillende activiteiten. Zo kan je met ons gaan wandelen, concerten bezoeken of naar het theater gaan, maar daarnaast kan je ook sjoelen, bingo spelen, lekker eten of samen films kijken.
En dan zijn er nog onze inloopmomenten: hét moment om gewoon even binnen te komen voor een kopje koffie en een babbel.
Gratis of beperkte deelnameprijs
De meeste van onze activiteiten zijn gratis, soms betaal je een beperkte deelnameprijs. Hoeveel een specifieke activiteit kost, en alle andere info over de activiteiten, vind je op onze activiteitenkalender. Trouwens, lidgeld vragen we niet, iedereen is welkom!
Inschrijven tijdens 'Cultuur-o-droom'
Wel vragen we je dat je jezelf inschrijft voor de activiteiten waaraan je wenst deel te nemen. Inschrijven gebeurt telkens tijdens onze ‘Cultuur-o-droom’, wanneer die is, vind je op onze activiteitenkalender. Dit moment is steeds de eerste mogelijkheid om in te schrijven voor de activiteiten van de volgende maand. Als de activiteit betalend is, betaal je dan ook meteen dat bedrag (cash, alsjeblieft).
Als je niet naar de ‘Cultuur-o-droom’ kan komen, kan je na die datum nog steeds telefonisch inschrijven of door ons aan te spreken tijdens een andere activiteit. In dat geval betaal je de deelnameprijs, als die er is natuurlijk, bij je volgende bezoek aan PSC Open Huis.
Is het lastig om je te verplaatsen? Of wil je telefonisch inschrijven?
Bel ons gerust!
Bart: +32 498 16 39 62
Mohammad: +32 478 29 30 67